Bosanka d.o.o. sa sjedištem u Blažuju pored Sarajeva, je firma sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, čija osnovna djelatnost je izdavanje skladišnog i kancelarijskog prostora. Od 1997. godine se uspješno bavimo navedenom djelatnošću, te prema potrebi i želji klijenata pružamo dodatne usluge (iznamljivanje radne snage, usluge viljuškara, autopraonica i sl.).

Posjedujemo vlastitu trafo - stanicu koja transformiše napon sa visokog na pogonski napon. Iz sopstvenog bunara je obezbjeđena tehnološka voda u dovoljnim količinama za bilo koju tehnologiju. Priključak na gradsku gasovodnu mrežu, kao i dovoljan broj telefonskih linija je, također, na raspolaganju.

Površina zemljišta koju zauzima Bosanka d.o.o. je 144.242 m2 Ukupna površina poslovno skladišnih objekata iznosi 16.958 m2.

 


Istorijat kompanije
Bosanka d.o.o. Blažuj je nekadašnja tvornica drvne industrije koja je počela sa radom 1951. godine u novo izgrađenim objektima.
Detaljnije  
Lokacija
Bosanka d.o.o. nalazi se samo 14 km od centra grada Sarajeva na veoma atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u mjestu Blažuj.
Detaljnije  
 

Mapa naše lokacije

Detaljnije